Ota yhteyttä

Lime Eventsin oma tiimi on pieni, mutta mukavan pippurinen ja sporttinen. Teemme yhteistyötä myös muiden Lahden alueen tapahtuma- ja urheilutoimijoiden kesken, mikä kasvattaa osaamistamme ja palvelutarjontaamme entisestään. Yrityksemme kehittyykin asiakkaidemme toiveiden mukaan. Venymme paljoon ja haluamme saada asiakkaamme iloisiksi ja energisiksi! Ollaan yhteyksissä!

Riina Raskunen

Yrittäjä

riina@lime-events.fi
puh. 044 2760 500

Lime Eventsin perustaja ja omistaja on tapahtuma- ja liikunta-alan monitaituri Riina Raskunen. Riinalla on omaa jalkapallotaustaa pelaajana lähes 30 vuoden ajalta ja liikunnanohjausta hän on tehnyt yli 15 vuoden ajan erilaisten jalkapallo- ja liikuntaryhmien parissa. Riina on ohjannut Lime Eventsin futisryhmiä edelliset 5 vuotta ja järjestänyt jo kolmena syksynä Lime Eventsin oman jalkapalloturnauksen, jossa on vieraillut yhteensä kymmeniä joukkueita ja satoja jalkapalloilevia naisia.

Jalkapallon lisäksi Riina on vetänyt ohjauksia ja turnauksia padelin parissa. Padeliin pari vuotta takaperin hurahtanut Riina treenaa ja kilpailee lajin parissa myös itse.

Jalkapallo- ja padeltapahtumien lisäksi Riinalla on vankka kokemus tapahtumatuotannosta erilaisten urheilutapahtumien parista, joihin on kuulunut kirjavasti tapahtuma-alan töitä esimerkiksi Easter Tournament tapahtumapäällikön tehtävistä aina Urheilugaalan tapahtumatuotantoon saakka. Jatkossa Lime Events tarjoaa myös yrityksille tarkoitettuja padelin lajiopastuspaketteja, joita Riina ohjaa ja organisoi.

Meiju Lappalainen

Tapahtumakoordinaattori

meiju@lime-events.fi
puh. 044 3355 623

Ympäri vuoden pyörivien futisryhmien vastuuohjaajana toimii Meiju Lappalainen, joka on pelannut lapsuudessaan jalkapalloa 7 vuotta ja palannut lajin pariin aikuisiällä pari vuotta sitten juuri Lime Eventsin liikuntaryhmien kautta. Jalkapallokenttien lisäksi Meijun voi löytää padelhäkistä tai spinning-pyörän päältä. Aikaisempaa työkokemusta Meijulla on karttunut 11 vuoden verran varastologistiikan ja henkilöstörekrytoinnin puolelta, mutta jatkossa työnkuva tulee pyörimään Lime Eventsin tapahtumatuotannon, asiakasprojektien ja liikuntaryhmien parissa.

”Liikunnanohjaus on itselleni hyvinkin tuttua valmennettavan roolista, mutta mielenkiinnolla ja jännityksellä lähden haastamaan itseäni ja tekemään oikeaa ”koutsin” hommaa. Muutamia tuurauksia olen ehtinyt tekemään viime kesänä ja käynyt tietysti läpi ”Riinan kovan koulun” ja siitä onkin nyt hyvä jatkaa. Oma tavoitteeni liikuntaryhmien suhteen on saada pelaajat viihtymään ja liikkumaan säännöllisesti jalkapallon parissa sekä löytää samalla uusia ystäviä! Plussaa on, jos onnistun innostamaan ja opettamaan pelaajille uutta ja sitä kautta antamaan samalla lisää eväitä omaan tekemiseen ja hyvinvointiin!” -Meiju