Kesäkauden 2024 futisryhmät starttasivat 7.4. Kisapuiston stadionilta!

Lime Eventsin naisten kesäkauden 2024 treenit päästiin starttaamaan suunnitellusti heti huhtikuun alusta, vaikka viipyilevä kevät ja sitkeä lumitilanne pitikin pelaajia jännityksessä viime metreille saakka!

Kärpäsen tekonurmikenttä saa jatkaa vielä hetken sulamista ja huhtikuun alun treenaammekin ”vaatimattomasti” Kisapuiston stadionilla. Jo ensimmäisiin treeneihin saimme ison nipun innokkaita naisfutareita, kun pelaajia oli saapunut paikalle 20, joista uusia kokelaita oli peräti 5!

Ensimmäisten treenien teemana oli kuljettaminen.

Ensimmäisten treenien teemana oli kuljetus ja haimmekin muutamien yksinkertaisten harjoitteiden kautta uudelleen tuntumaa oikeaan jalkapalloon, nappiksiin ja tekonurmikenttään pitkän sisäfutiskauden jälkeen. Kun tatsia oli hetki viritelty, niin pääsimme tekemään maalintekoharjoitetta sekä tietysti pelaamaan. Treenien päätteeksi saatiin suomalaisen kevään tyyliin taivaalta pieni virkistävä vesisuihku, joka ei naisia hidastanut tai lannistanut!

Kesäkausi voidaankin nyt julistaa virallisesti alkaneeksi, vaikka shortsikelejä saammekin vielä tovin odottaa!

Ryhmiin on ilmoittautunut jo mahtava määrä pelaajia, mutta haemme vielä etenkin aloittelijoita ryhmiimme! Jos siis haluat saada iloisen ja vauhdikkaan harrastuksen sunnuntain alkuiltoihin ihan superhauskassa ja kannustavassa porukassa, niin tämä on siihen oikea paikka!

”Lähes jokainen uusista pelaajista epäröi aina ensin, että riittääkö oma kunto tai taidot ryhmiin. Epäröin aikoinaan sitä myös itse ennen kuin aloitin pelaajana ryhmissä. Huoli oli lopulta aivan aiheeton, koska ryhmä on täynnä naisia, joiden tahtotila on samalla tapaa opetella pelaamaan sekä kasvattaa hauskalla tavalla kuntoa. Ryhmään oli aivan äärettömän helppo tulla mukaan ja olon koki aina tervetulleeksi ensi hetkistä lähtien!

Treeneissä ei ole tarkoitus läähättää kieli poskella 90min ja tehdä viivajuoksua, vaan kaikki tehdään omaan tahtiin ja omilla taidoilla. Mitään ikä- tai kuntorajoitteita ei ole ja pelaajia on aina 18 vuotiaista yli viisikymppisiin ja aivan kaikkea siltä väliltä! ”

– Meiju, futisryhmien koutsi & pelaaja

Vuosien saatossa ryhmissä on ollut mukana siskoksia, äitejä ja tyttäriä sekä kaveriporukoita yhteensä yli 100 naista ja tällä hetkellä kesäkaudelle on ilmoittautunut mukaan n. 40 naista. Valittavana kesälle on erilaisia hintapaketteja eli ei haittaa, vaikka treeneihin ei aina pääsekään tai haluaa toisinaan viettää myös mökkiviikonloppuja. Futisryhmät on helppo sovittaa omaan arkeen sopiviksi ja saada yhdestä paikasta kerralla kuntoilua, uusia kavereita sekä lisäenergiaa sunnuntain alkuiltoihin. Meillä voit myös kokeilla treenejä ilmaiseksi ja tulla tapaamaan iloista porukkaamme milloin vain!

Jos ryhmät kiinnostavat ja haluat tulla kokeilemaan toimintaamme niin laita rohkeasti viestiä meiju@lime-events.fi ja katsotaan voitaisiinko tästä saada uusi harrastus myös sinulle! Seuraavat treenit järjestetään Kisapuiston stadionilla sunnuntaina 14.4. klo 17:00-18:30. Lisätietoja ja kesäkauden hinnaston löydät täältä.

Psssst! Jos et malta odottaa seuraavia treenejä, niin voit tutustua meihin jo etukäteen instagramin puolella @lime_events_ky –  muista ottaa meidät samalla seurantaan!

 

Futisryhmien talvikauden 2023-2024 ilmoittautuminen on auki!

Lime Eventsin naisten futisryhmien kesäkausi on loppusuoralla ja treenit jatkuvat lokakuun loppuun saakka. Ulkotreeneistä siirrymme suoraan ja sujuvasti sisäfutiksen maailmaan, kun talvikausi starttaa heti marraskuun alusta ja jatkuu aina maaliskuulle 2024. Ilmoittautuminen talvikauden ryhmiin on auki!

Viime talvena ryhmät olivat niin suosittuja, että päätimme varata tulevalle kaudelle isomman liikuntasalin ja paikkana tällä kaudella toimii Salpauksen keskustakampuksen liikuntasali. Futisryhmiä tulee olemaan kaksi eri tasoa; enemmän ja vähemmän pelanneet. Myös treeniaikaa on pidennetty, joka mahdollistaa pelaamisen lisäksi hyvät alkulämmittelyt sekä yhteiset loppuvenyttelyt.

” Todella usein kuulee uusien suusta, että suurin pelko on huono kuntotaso tai osaamattomuus. Moni luulee, että pitäisi olla valmis futari tai urheilija liittyäkseen ryhmiin – nimenomaan ei tarvitse. Riittää, että on mielenkiintoa futista kohtaan sekä rohkeutta tulla kokeilemaan! Tämä on myös hyvä paikka kohottaa sitä omaa kuntoa, kuten moni meistä tekee. Ja lähes poikkeuksetta kaikki ryhmiä kokeilleet ovat viihtyneet ja jääneet mukaan toimintaan! ”

– Meiju, futisryhmien koutsi & pelaaja

Ryhmissä on pelannut kaiken kaikkiaan n. 100 naista ja kuluvalla kesäkaudella mukana on palloillut yli 40 naista. Ryhmissämme ei ole minkäänlaisia taito-, ikä- tai kuntorajoitteita eli mukaan voivat tulla ihan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset taustasta riippumatta!

Lue lisää ryhmistämme.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi

Pssst! Ota meidät seurantaan instagramissa ja facebookissa!

Miniturnaukset tulevat taas!

Syysturnausten lisäksi järjestimme talviaikaan miniturnauksia halliolosuhteissa ja ne osoittautuivat suosituiksi. Kysynnän vuoksi päätimme tuoda ne nyt myös kesäkaudelle ja järjestämme niitä kesän aikana yhteensä viisi kappaletta.

Ajankohdat turnauksille ovat 10.6., 8.7., 12.8., 30.9. ja 28.10. Jokaiseen turnaukseen mahtuu mukaan 4 joukkuetta ja ne pelataan lauantaisin klo 10:00-14:00 Kärpäsen tekonurmella Lahdessa.

Ilmoittautuminen kaikkiin miniturnauksiin on auki. Ilmoittautua voi mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin!

Haluaisitko mukaan, mutta sinulla ei ole joukkuetta? Ei hätää, voit tulla mukaan meidän joukkueeseemme, kysy lisää!

Voit lukea lisää tapahtumistamme: www.lime-events.fi/limen-tapahtumat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi 

Futisryhmien kesäkauden 2023 ilmoittautuminen avattu!

Lime Eventsin naisten futisryhmien talvikausi on täydessä vauhdissa ja sisäfutista pelataan aina huhtikuun loppuun saakka. Huhtikuun aikana aloitetaan myös futisryhmien kesäkausi 2023 ja ilmoittautuminen alkavalle kaudelle on nyt avattu!

Kesäkausi 2023 tullaan pelaamaan Kärpäsen koulun tekonurmikentällä sunnuntain alkuilloissa ja kausi kestää aina huhtikuun puolesta välistä lokakuun loppuun saakka. Futisryhmiä tulee olemaan tälläkin kaudella kaksi; enemmän ja vähemmän pelanneet. Treeniryhmien lisäksi tulemme järjestämään kesäkauden aikana myös pelitoimintaa miniturnausten, turnausten ja ystävyysotteluiden merkeissä. Pelitapahtumat hinnoitellaan erikseen.

Ryhmissämme on pelannut kaiken kaikkiaan n. 100 naista ja kuluvalla talvikaudella mukana on palloillut yli 40 naista. Ryhmissämme ei ole minkäänlaisia taito-, ikä- tai kuntorajoitteita eli mukaan voivat tulla ihan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset!

Lue lisää ryhmistämme https://www.lime-events.fi/liikuntaryhmat/

Järjestämme ennen kesäkauden starttia vielä avointen ovien treenit, jonne voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan toimintaamme ja tutustumaan iloiseen porukkaamme – stay tuned!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi 

Lime Events mukana SM-viikolla 2023!

Alkanut vuosi 2023 tulee olemaan Lahdessa oikea urheilutapahtumien supervuosi, kun suuret urheilutapahtumat ja lajien huiput saapuvat Lahteen tulevana kesänä. Yksi urheilukesän kohokodista tulee olemaan monilajitapahtuma SM-viikko, joka kerää yhteen ison nipun lajeja, joissa ratkaistaan neljän päivänä aikana Suomen mestaruudet. YLE myös televisioi kanavillaan eri lajien ratkaisuhetkiä.

SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.-6.8.2023 ja kaikkiaan lajeja on mukana 25 aina mölkystä krikettiin ja lajiliittoja on tänä vuonna mukana yhteensä 20. SM-viikko on ollut vuosittain näkyvästi esillä mm. YLE:n kanavilla ja se on palkittu Suomen Urheilugaalassa vuonna 2016 Urheilumarkkinointiteko -palkinnolla.

SM-viikko on osa Suomen Olympiakomitean palvelutarjontaa ja sen operatiivisesta tuotannosta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta. Lime Events on tänä vuonna mukana SM-viikolla osana tätä operatiivista ryhmää, joka rakentaa ja organisoi tapahtumaa sekä siihen liittyviä oheistoimintoja. Lime Events pääsee parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämään osaamistaan ja aiempaa kokemustaan urheilutapahtumatuotannoista sekä saa niin sanotusti kotikenttäedun, kun päänäyttämönä toimii kotiseutu ja Lahti. SM-viikon isäntäkaupunkeina ovat aiemmin olleet Tampere, Vantaa, Joensuu sekä Salo ja Lahden jälkeen SM-viikko suuntaa kohti Jyväskylää talvella 2024.

Tervetuloa Lahteen SM-viikko! 💚

 

 

 

 

Lime Events goes CrossFit

Hei sinä padelisti! Pelaatko säännöllisesti padelia ja oletko miettinyt lajia tukevia harjoitteita? Jääkö lihaskuntotreenit kotona helposti tekemättä? Haluaisitko päästä viemään pelisi uudelle tasolle?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, niin nyt siihen löytyy ratkaisu! Lime Events järjestää yhteistyössä CrossFit 8000 valmennusammattilaisten kanssa erityisesti padelisteille suunnitellun fysiikkavalmennusryhmän, jossa vahvistetaan juuri niitä lihaksia ja ominaisuuksia, joita tarvitset erityisesti padelkentällä.

Tutustu valmennusryhmän sisältöön tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matka kohti parempaa padelpelaajan fysiikkaa alkaa tästä, let’s go!

 

 

Avoimet ovet – ilmainen sisäfutis treenivuoro

Lime Events järjestää lauantaina 14.1.2023 klo 16:00-18:00 sisäfutiksen avointen ovien treenin, jonne ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset!

Treenivuoro on maksuton ja loistava tapa tulla kokeilemaan toimintaamme ja tutustumaan muihin samanhenkisiin naisiin. Ota mukaan kaveri, sisko tai vaikka naapuri ja tulkaa yhdessä viettämään sporttinen iltapäivä sisäfutiksen merkeissä!

Kahden tunnin avointen treenien aikana tutustutaan ensin paikkoihin ja toisiimme sekä käydään läpi liikuntaryhmien toimintaa. Sen jälkeen lämmitellään, tehdään hauskoja jalkapalloon liittyviä harjoitteita ja käydään läpi jalkapallon perussääntöjä. Lopuksi vielä pelataan yhdessä, jonka jälkeen venytellään ja jutellaan fiiliksistä! Voit tulla kokonaisuudessaan mukaan tai sitten halutessasi vaikka vain katselemaan – kaikki käy!

Jos futiskärpänen pääsee puraisemaan kunnolla ja haluat tulla jatkossa mukaan, niin pelaamme koko talvikauden Kärpäsen koulun ala-asteen liikuntasalissa tammikuusta huhtikuuhun ja siirrymme toukokuusta alkaen kesäkaudeksi ulos. Ryhmiä on talvikaudella kaksi, joista toisessa pelaavat ihan aloittelijat ja toisessa kokeneemmat pelurit. Ryhmissämme ei ole ikä-, kunto- tai taitorajoitteita, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Jalkapalloa ei siis tarvitse vielä osata – me opetamme!

 

Avointen ovien treeneihin tarvitset mukaan:

  • Sisäliikuntaan soveltuvat kengät
  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Avoin mieli!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset treeneihin osoitteessa meiju@lime-events.fi

TERVETULOA MUKAAN!

Takana huikea tapahtumavuosi 2022

Vuosi 2022 on loppusuoralla ja Lime Events on saanut olla vuoden mittaan monessa projektissa mukana todistamassa tapahtuma-alan todellista comebackia!

Tapahtumien osalta vuosi polkaistiin kunnolla käyntiin helmikuussa, kun Finnish Padel Tour -kiertueen ensimmäinen kilpailu pelattiin Espoossa. Lime Eventsin Riina toimi koko vuoden Padelliiton kilpailukoordinaattorina ja oli mukana rakentamassa ja kehittämässä yhteensä kymmenestä kisaviikonlopusta koostunutta FPT-kiertuetta sekä padelin SM-kilpailuja.

Maaliskuussa Lime Events järjesti kaksi naisten harrastefutiksen miniturnausta ja jo huhtikuussa päästiin starttaamaan Lime Eventsin liikuntaryhmien kesäkausi. Huhtikuussa pelattiin myös 26. kerran lahtelainen junnujen koristurnaus Easter Tournament, jossa Riina työskenteli tapahtumapäällikkönä ja Meiju ruokalavastaavana.

Kesä-heinäkuun taitteessa puolestaan ahkeroitiin helteisissä olosuhteissa, kun puolimatkan triathlon IRONMAN 70.3 kisattiin Lahden satamassa, jossa Riina ja Meiju keskittyivät tapahtuma-alueen brändäykseen. Triathlontapahtuman jälkeen Meiju matkasi pääkaupunkiseudulle Helsinki Cup -futisturnaukseen vastaamaan turnausjoukkueiden koulumajoituksesta.

Elokuussa Lime Eventsin tiimin oli aika matkata kohti seuraavaa IRONMAN kilpailua ja tuttuihin brändäyspuuhiin, kun täysimittainen triathlon kisattiin upeissa olosuhteissa Kuopion Tahkolla. Kauaa ei ehtinyt kotisohvasta Kuopion jälkeen nauttia, kun seuraavaksi suuntana oli Heinolan Vierumäki ja vuorossa FinnTriathlon-viikonloppu. Vierumäki jatkoi näyttämönä myös syyskuussa, kun Lime Eventsin järjestämä perinteinen naisten harrastejalkapalloturnaus pelattiin aidolla nurmikentällä yhteensä 16 naisjoukkueen voimin.

Lokakuussa Lime Events ja Riina ottivat suuren askeleen tuntemattomaan, kun Meiju palkattiin ensimmäisenä työntekijänä virallisesti yrityksen kirjoille. Lokakuuhun loppui myös liikuntaryhmien kesäkausi ja talvikaudeksi siirryttiin sisäfutiksen maailmaan, jolloin liikuntaryhmien vetovastuu siirtyi samalla Meijulle.

Marraskuu oli myös erittäin työntäyteinen, kun Riina työskenteli sekä Padelliiton vuoden 2023 kilpailukalenterin kuin Suomen Palloliiton Captain’s Ball urheilugaalan parissa. Joulukuussa padelkiertue huipentui Ylöjärvellä pelattuun FPT Masters finaaliin. Tapahtuman yhteydessä palkittiin samalla sekä FPT Mastersin finalistit kuin myös Padelliiton valitsemat vuoden aikana ansioituneet pelaajat ja ilmiöt. Riina toimi sekä FPT Mastersin, että Padelliiton palkintojenjakotilaisuuden tapahtumatuottajana.

Nyt myös joulukuu alkaa olla voiton puolella ja Lime Events on päässyt paketoimaan mennyttä tapahtumavuotta sekä suunnittelemaan jo hiukan tulevaa. Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia Lime Eventsin asiakkaita, tapahtumatuottajia, työryhmiä, tapahtumavieraita, liikuntaryhmäläisiä sekä kaikkia menossa mukana olleita sidosryhmiä – KIITOS ja toivottavasti nähdään taas vuonna 2023!

Kesäkauden 2024 futisryhmät starttasivat 7.4. Kisapuiston stadionilta!

Lime Eventsin naisten kesäkauden 2024 treenit päästiin starttaamaan suunnitellusti heti huhtikuun alusta, vaikka viipyilevä kevät ja sitkeä lumitilanne pitikin pelaajia jännityksessä viime metreille saakka!

Kärpäsen tekonurmikenttä saa jatkaa vielä hetken sulamista ja huhtikuun alun treenaammekin ”vaatimattomasti” Kisapuiston stadionilla. Jo ensimmäisiin treeneihin saimme ison nipun innokkaita naisfutareita, kun pelaajia oli saapunut paikalle 20, joista uusia kokelaita oli peräti 5!

Ensimmäisten treenien teemana oli kuljettaminen.

Ensimmäisten treenien teemana oli kuljetus ja haimmekin muutamien yksinkertaisten harjoitteiden kautta uudelleen tuntumaa oikeaan jalkapalloon, nappiksiin ja tekonurmikenttään pitkän sisäfutiskauden jälkeen. Kun tatsia oli hetki viritelty, niin pääsimme tekemään maalintekoharjoitetta sekä tietysti pelaamaan. Treenien päätteeksi saatiin suomalaisen kevään tyyliin taivaalta pieni virkistävä vesisuihku, joka ei naisia hidastanut tai lannistanut!

Kesäkausi voidaankin nyt julistaa virallisesti alkaneeksi, vaikka shortsikelejä saammekin vielä tovin odottaa!

Ryhmiin on ilmoittautunut jo mahtava määrä pelaajia, mutta haemme vielä etenkin aloittelijoita ryhmiimme! Jos siis haluat saada iloisen ja vauhdikkaan harrastuksen sunnuntain alkuiltoihin ihan superhauskassa ja kannustavassa porukassa, niin tämä on siihen oikea paikka!

”Lähes jokainen uusista pelaajista epäröi aina ensin, että riittääkö oma kunto tai taidot ryhmiin. Epäröin aikoinaan sitä myös itse ennen kuin aloitin pelaajana ryhmissä. Huoli oli lopulta aivan aiheeton, koska ryhmä on täynnä naisia, joiden tahtotila on samalla tapaa opetella pelaamaan sekä kasvattaa hauskalla tavalla kuntoa. Ryhmään oli aivan äärettömän helppo tulla mukaan ja olon koki aina tervetulleeksi ensi hetkistä lähtien!

Treeneissä ei ole tarkoitus läähättää kieli poskella 90min ja tehdä viivajuoksua, vaan kaikki tehdään omaan tahtiin ja omilla taidoilla. Mitään ikä- tai kuntorajoitteita ei ole ja pelaajia on aina 18 vuotiaista yli viisikymppisiin ja aivan kaikkea siltä väliltä! ”

– Meiju, futisryhmien koutsi & pelaaja

Vuosien saatossa ryhmissä on ollut mukana siskoksia, äitejä ja tyttäriä sekä kaveriporukoita yhteensä yli 100 naista ja tällä hetkellä kesäkaudelle on ilmoittautunut mukaan n. 40 naista. Valittavana kesälle on erilaisia hintapaketteja eli ei haittaa, vaikka treeneihin ei aina pääsekään tai haluaa toisinaan viettää myös mökkiviikonloppuja. Futisryhmät on helppo sovittaa omaan arkeen sopiviksi ja saada yhdestä paikasta kerralla kuntoilua, uusia kavereita sekä lisäenergiaa sunnuntain alkuiltoihin. Meillä voit myös kokeilla treenejä ilmaiseksi ja tulla tapaamaan iloista porukkaamme milloin vain!

Jos ryhmät kiinnostavat ja haluat tulla kokeilemaan toimintaamme niin laita rohkeasti viestiä meiju@lime-events.fi ja katsotaan voitaisiinko tästä saada uusi harrastus myös sinulle! Seuraavat treenit järjestetään Kisapuiston stadionilla sunnuntaina 14.4. klo 17:00-18:30. Lisätietoja ja kesäkauden hinnaston löydät täältä.

Psssst! Jos et malta odottaa seuraavia treenejä, niin voit tutustua meihin jo etukäteen instagramin puolella @lime_events_ky –  muista ottaa meidät samalla seurantaan!

 

Futisryhmien talvikauden 2023-2024 ilmoittautuminen on auki!

Lime Eventsin naisten futisryhmien kesäkausi on loppusuoralla ja treenit jatkuvat lokakuun loppuun saakka. Ulkotreeneistä siirrymme suoraan ja sujuvasti sisäfutiksen maailmaan, kun talvikausi starttaa heti marraskuun alusta ja jatkuu aina maaliskuulle 2024. Ilmoittautuminen talvikauden ryhmiin on auki!

Viime talvena ryhmät olivat niin suosittuja, että päätimme varata tulevalle kaudelle isomman liikuntasalin ja paikkana tällä kaudella toimii Salpauksen keskustakampuksen liikuntasali. Futisryhmiä tulee olemaan kaksi eri tasoa; enemmän ja vähemmän pelanneet. Myös treeniaikaa on pidennetty, joka mahdollistaa pelaamisen lisäksi hyvät alkulämmittelyt sekä yhteiset loppuvenyttelyt.

” Todella usein kuulee uusien suusta, että suurin pelko on huono kuntotaso tai osaamattomuus. Moni luulee, että pitäisi olla valmis futari tai urheilija liittyäkseen ryhmiin – nimenomaan ei tarvitse. Riittää, että on mielenkiintoa futista kohtaan sekä rohkeutta tulla kokeilemaan! Tämä on myös hyvä paikka kohottaa sitä omaa kuntoa, kuten moni meistä tekee. Ja lähes poikkeuksetta kaikki ryhmiä kokeilleet ovat viihtyneet ja jääneet mukaan toimintaan! ”

– Meiju, futisryhmien koutsi & pelaaja

Ryhmissä on pelannut kaiken kaikkiaan n. 100 naista ja kuluvalla kesäkaudella mukana on palloillut yli 40 naista. Ryhmissämme ei ole minkäänlaisia taito-, ikä- tai kuntorajoitteita eli mukaan voivat tulla ihan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset taustasta riippumatta!

Lue lisää ryhmistämme.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi

Pssst! Ota meidät seurantaan instagramissa ja facebookissa!

Miniturnaukset tulevat taas!

Syysturnausten lisäksi järjestimme talviaikaan miniturnauksia halliolosuhteissa ja ne osoittautuivat suosituiksi. Kysynnän vuoksi päätimme tuoda ne nyt myös kesäkaudelle ja järjestämme niitä kesän aikana yhteensä viisi kappaletta.

Ajankohdat turnauksille ovat 10.6., 8.7., 12.8., 30.9. ja 28.10. Jokaiseen turnaukseen mahtuu mukaan 4 joukkuetta ja ne pelataan lauantaisin klo 10:00-14:00 Kärpäsen tekonurmella Lahdessa.

Ilmoittautuminen kaikkiin miniturnauksiin on auki. Ilmoittautua voi mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin!

Haluaisitko mukaan, mutta sinulla ei ole joukkuetta? Ei hätää, voit tulla mukaan meidän joukkueeseemme, kysy lisää!

Voit lukea lisää tapahtumistamme: www.lime-events.fi/limen-tapahtumat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi 

Futisryhmien kesäkauden 2023 ilmoittautuminen avattu!

Lime Eventsin naisten futisryhmien talvikausi on täydessä vauhdissa ja sisäfutista pelataan aina huhtikuun loppuun saakka. Huhtikuun aikana aloitetaan myös futisryhmien kesäkausi 2023 ja ilmoittautuminen alkavalle kaudelle on nyt avattu!

Kesäkausi 2023 tullaan pelaamaan Kärpäsen koulun tekonurmikentällä sunnuntain alkuilloissa ja kausi kestää aina huhtikuun puolesta välistä lokakuun loppuun saakka. Futisryhmiä tulee olemaan tälläkin kaudella kaksi; enemmän ja vähemmän pelanneet. Treeniryhmien lisäksi tulemme järjestämään kesäkauden aikana myös pelitoimintaa miniturnausten, turnausten ja ystävyysotteluiden merkeissä. Pelitapahtumat hinnoitellaan erikseen.

Ryhmissämme on pelannut kaiken kaikkiaan n. 100 naista ja kuluvalla talvikaudella mukana on palloillut yli 40 naista. Ryhmissämme ei ole minkäänlaisia taito-, ikä- tai kuntorajoitteita eli mukaan voivat tulla ihan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset!

Lue lisää ryhmistämme https://www.lime-events.fi/liikuntaryhmat/

Järjestämme ennen kesäkauden starttia vielä avointen ovien treenit, jonne voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan toimintaamme ja tutustumaan iloiseen porukkaamme – stay tuned!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi 

Lime Events mukana SM-viikolla 2023!

Alkanut vuosi 2023 tulee olemaan Lahdessa oikea urheilutapahtumien supervuosi, kun suuret urheilutapahtumat ja lajien huiput saapuvat Lahteen tulevana kesänä. Yksi urheilukesän kohokodista tulee olemaan monilajitapahtuma SM-viikko, joka kerää yhteen ison nipun lajeja, joissa ratkaistaan neljän päivänä aikana Suomen mestaruudet. YLE myös televisioi kanavillaan eri lajien ratkaisuhetkiä.

SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.-6.8.2023 ja kaikkiaan lajeja on mukana 25 aina mölkystä krikettiin ja lajiliittoja on tänä vuonna mukana yhteensä 20. SM-viikko on ollut vuosittain näkyvästi esillä mm. YLE:n kanavilla ja se on palkittu Suomen Urheilugaalassa vuonna 2016 Urheilumarkkinointiteko -palkinnolla.

SM-viikko on osa Suomen Olympiakomitean palvelutarjontaa ja sen operatiivisesta tuotannosta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta. Lime Events on tänä vuonna mukana SM-viikolla osana tätä operatiivista ryhmää, joka rakentaa ja organisoi tapahtumaa sekä siihen liittyviä oheistoimintoja. Lime Events pääsee parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämään osaamistaan ja aiempaa kokemustaan urheilutapahtumatuotannoista sekä saa niin sanotusti kotikenttäedun, kun päänäyttämönä toimii kotiseutu ja Lahti. SM-viikon isäntäkaupunkeina ovat aiemmin olleet Tampere, Vantaa, Joensuu sekä Salo ja Lahden jälkeen SM-viikko suuntaa kohti Jyväskylää talvella 2024.

Tervetuloa Lahteen SM-viikko! 💚

 

 

 

 

Lime Events goes CrossFit

Hei sinä padelisti! Pelaatko säännöllisesti padelia ja oletko miettinyt lajia tukevia harjoitteita? Jääkö lihaskuntotreenit kotona helposti tekemättä? Haluaisitko päästä viemään pelisi uudelle tasolle?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, niin nyt siihen löytyy ratkaisu! Lime Events järjestää yhteistyössä CrossFit 8000 valmennusammattilaisten kanssa erityisesti padelisteille suunnitellun fysiikkavalmennusryhmän, jossa vahvistetaan juuri niitä lihaksia ja ominaisuuksia, joita tarvitset erityisesti padelkentällä.

Tutustu valmennusryhmän sisältöön tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matka kohti parempaa padelpelaajan fysiikkaa alkaa tästä, let’s go!

 

 

Avoimet ovet – ilmainen sisäfutis treenivuoro

Lime Events järjestää lauantaina 14.1.2023 klo 16:00-18:00 sisäfutiksen avointen ovien treenin, jonne ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset!

Treenivuoro on maksuton ja loistava tapa tulla kokeilemaan toimintaamme ja tutustumaan muihin samanhenkisiin naisiin. Ota mukaan kaveri, sisko tai vaikka naapuri ja tulkaa yhdessä viettämään sporttinen iltapäivä sisäfutiksen merkeissä!

Kahden tunnin avointen treenien aikana tutustutaan ensin paikkoihin ja toisiimme sekä käydään läpi liikuntaryhmien toimintaa. Sen jälkeen lämmitellään, tehdään hauskoja jalkapalloon liittyviä harjoitteita ja käydään läpi jalkapallon perussääntöjä. Lopuksi vielä pelataan yhdessä, jonka jälkeen venytellään ja jutellaan fiiliksistä! Voit tulla kokonaisuudessaan mukaan tai sitten halutessasi vaikka vain katselemaan – kaikki käy!

Jos futiskärpänen pääsee puraisemaan kunnolla ja haluat tulla jatkossa mukaan, niin pelaamme koko talvikauden Kärpäsen koulun ala-asteen liikuntasalissa tammikuusta huhtikuuhun ja siirrymme toukokuusta alkaen kesäkaudeksi ulos. Ryhmiä on talvikaudella kaksi, joista toisessa pelaavat ihan aloittelijat ja toisessa kokeneemmat pelurit. Ryhmissämme ei ole ikä-, kunto- tai taitorajoitteita, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Jalkapalloa ei siis tarvitse vielä osata – me opetamme!

 

Avointen ovien treeneihin tarvitset mukaan:

  • Sisäliikuntaan soveltuvat kengät
  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Avoin mieli!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset treeneihin osoitteessa meiju@lime-events.fi

TERVETULOA MUKAAN!

Takana huikea tapahtumavuosi 2022

Vuosi 2022 on loppusuoralla ja Lime Events on saanut olla vuoden mittaan monessa projektissa mukana todistamassa tapahtuma-alan todellista comebackia!

Tapahtumien osalta vuosi polkaistiin kunnolla käyntiin helmikuussa, kun Finnish Padel Tour -kiertueen ensimmäinen kilpailu pelattiin Espoossa. Lime Eventsin Riina toimi koko vuoden Padelliiton kilpailukoordinaattorina ja oli mukana rakentamassa ja kehittämässä yhteensä kymmenestä kisaviikonlopusta koostunutta FPT-kiertuetta sekä padelin SM-kilpailuja.

Maaliskuussa Lime Events järjesti kaksi naisten harrastefutiksen miniturnausta ja jo huhtikuussa päästiin starttaamaan Lime Eventsin liikuntaryhmien kesäkausi. Huhtikuussa pelattiin myös 26. kerran lahtelainen junnujen koristurnaus Easter Tournament, jossa Riina työskenteli tapahtumapäällikkönä ja Meiju ruokalavastaavana.

Kesä-heinäkuun taitteessa puolestaan ahkeroitiin helteisissä olosuhteissa, kun puolimatkan triathlon IRONMAN 70.3 kisattiin Lahden satamassa, jossa Riina ja Meiju keskittyivät tapahtuma-alueen brändäykseen. Triathlontapahtuman jälkeen Meiju matkasi pääkaupunkiseudulle Helsinki Cup -futisturnaukseen vastaamaan turnausjoukkueiden koulumajoituksesta.

Elokuussa Lime Eventsin tiimin oli aika matkata kohti seuraavaa IRONMAN kilpailua ja tuttuihin brändäyspuuhiin, kun täysimittainen triathlon kisattiin upeissa olosuhteissa Kuopion Tahkolla. Kauaa ei ehtinyt kotisohvasta Kuopion jälkeen nauttia, kun seuraavaksi suuntana oli Heinolan Vierumäki ja vuorossa FinnTriathlon-viikonloppu. Vierumäki jatkoi näyttämönä myös syyskuussa, kun Lime Eventsin järjestämä perinteinen naisten harrastejalkapalloturnaus pelattiin aidolla nurmikentällä yhteensä 16 naisjoukkueen voimin.

Lokakuussa Lime Events ja Riina ottivat suuren askeleen tuntemattomaan, kun Meiju palkattiin ensimmäisenä työntekijänä virallisesti yrityksen kirjoille. Lokakuuhun loppui myös liikuntaryhmien kesäkausi ja talvikaudeksi siirryttiin sisäfutiksen maailmaan, jolloin liikuntaryhmien vetovastuu siirtyi samalla Meijulle.

Marraskuu oli myös erittäin työntäyteinen, kun Riina työskenteli sekä Padelliiton vuoden 2023 kilpailukalenterin kuin Suomen Palloliiton Captain’s Ball urheilugaalan parissa. Joulukuussa padelkiertue huipentui Ylöjärvellä pelattuun FPT Masters finaaliin. Tapahtuman yhteydessä palkittiin samalla sekä FPT Mastersin finalistit kuin myös Padelliiton valitsemat vuoden aikana ansioituneet pelaajat ja ilmiöt. Riina toimi sekä FPT Mastersin, että Padelliiton palkintojenjakotilaisuuden tapahtumatuottajana.

Nyt myös joulukuu alkaa olla voiton puolella ja Lime Events on päässyt paketoimaan mennyttä tapahtumavuotta sekä suunnittelemaan jo hiukan tulevaa. Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia Lime Eventsin asiakkaita, tapahtumatuottajia, työryhmiä, tapahtumavieraita, liikuntaryhmäläisiä sekä kaikkia menossa mukana olleita sidosryhmiä – KIITOS ja toivottavasti nähdään taas vuonna 2023!