Lime Eventsin naisten futisryhmien kesäkausi on loppusuoralla ja treenit jatkuvat lokakuun loppuun saakka. Ulkotreeneistä siirrymme suoraan ja sujuvasti sisäfutiksen maailmaan, kun talvikausi starttaa heti marraskuun alusta ja jatkuu aina maaliskuulle 2024. Ilmoittautuminen talvikauden ryhmiin on auki!

Viime talvena ryhmät olivat niin suosittuja, että päätimme varata tulevalle kaudelle isomman liikuntasalin ja paikkana tällä kaudella toimii Salpauksen keskustakampuksen liikuntasali. Futisryhmiä tulee olemaan kaksi eri tasoa; enemmän ja vähemmän pelanneet. Myös treeniaikaa on pidennetty, joka mahdollistaa pelaamisen lisäksi hyvät alkulämmittelyt sekä yhteiset loppuvenyttelyt.

” Todella usein kuulee uusien suusta, että suurin pelko on huono kuntotaso tai osaamattomuus. Moni luulee, että pitäisi olla valmis futari tai urheilija liittyäkseen ryhmiin – nimenomaan ei tarvitse. Riittää, että on mielenkiintoa futista kohtaan sekä rohkeutta tulla kokeilemaan! Tämä on myös hyvä paikka kohottaa sitä omaa kuntoa, kuten moni meistä tekee. Ja lähes poikkeuksetta kaikki ryhmiä kokeilleet ovat viihtyneet ja jääneet mukaan toimintaan! ”

– Meiju, futisryhmien koutsi & pelaaja

Ryhmissä on pelannut kaiken kaikkiaan n. 100 naista ja kuluvalla kesäkaudella mukana on palloillut yli 40 naista. Ryhmissämme ei ole minkäänlaisia taito-, ikä- tai kuntorajoitteita eli mukaan voivat tulla ihan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset taustasta riippumatta!

Lue lisää ryhmistämme.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi

Pssst! Ota meidät seurantaan instagramissa ja facebookissa!

JAA KAVERILLE: