Lime Eventsin naisten futisryhmien talvikausi on täydessä vauhdissa ja sisäfutista pelataan aina huhtikuun loppuun saakka. Huhtikuun aikana aloitetaan myös futisryhmien kesäkausi 2023 ja ilmoittautuminen alkavalle kaudelle on nyt avattu!

Kesäkausi 2023 tullaan pelaamaan Kärpäsen koulun tekonurmikentällä sunnuntain alkuilloissa ja kausi kestää aina huhtikuun puolesta välistä lokakuun loppuun saakka. Futisryhmiä tulee olemaan tälläkin kaudella kaksi; enemmän ja vähemmän pelanneet. Treeniryhmien lisäksi tulemme järjestämään kesäkauden aikana myös pelitoimintaa miniturnausten, turnausten ja ystävyysotteluiden merkeissä. Pelitapahtumat hinnoitellaan erikseen.

Ryhmissämme on pelannut kaiken kaikkiaan n. 100 naista ja kuluvalla talvikaudella mukana on palloillut yli 40 naista. Ryhmissämme ei ole minkäänlaisia taito-, ikä- tai kuntorajoitteita eli mukaan voivat tulla ihan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset!

Lue lisää ryhmistämme https://www.lime-events.fi/liikuntaryhmat/

Järjestämme ennen kesäkauden starttia vielä avointen ovien treenit, jonne voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan toimintaamme ja tutustumaan iloiseen porukkaamme – stay tuned!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa: meiju@lime-events.fi 

JAA KAVERILLE: