Alkanut vuosi 2023 tulee olemaan Lahdessa oikea urheilutapahtumien supervuosi, kun suuret urheilutapahtumat ja lajien huiput saapuvat Lahteen tulevana kesänä. Yksi urheilukesän kohokodista tulee olemaan monilajitapahtuma SM-viikko, joka kerää yhteen ison nipun lajeja, joissa ratkaistaan neljän päivänä aikana Suomen mestaruudet. YLE myös televisioi kanavillaan eri lajien ratkaisuhetkiä.

SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.-6.8.2023 ja kaikkiaan lajeja on mukana 25 aina mölkystä krikettiin ja lajiliittoja on tänä vuonna mukana yhteensä 20. SM-viikko on ollut vuosittain näkyvästi esillä mm. YLE:n kanavilla ja se on palkittu Suomen Urheilugaalassa vuonna 2016 Urheilumarkkinointiteko -palkinnolla.

SM-viikko on osa Suomen Olympiakomitean palvelutarjontaa ja sen operatiivisesta tuotannosta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta. Lime Events on tänä vuonna mukana SM-viikolla osana tätä operatiivista ryhmää, joka rakentaa ja organisoi tapahtumaa sekä siihen liittyviä oheistoimintoja. Lime Events pääsee parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämään osaamistaan ja aiempaa kokemustaan urheilutapahtumatuotannoista sekä saa niin sanotusti kotikenttäedun, kun päänäyttämönä toimii kotiseutu ja Lahti. SM-viikon isäntäkaupunkeina ovat aiemmin olleet Tampere, Vantaa, Joensuu sekä Salo ja Lahden jälkeen SM-viikko suuntaa kohti Jyväskylää talvella 2024.

Tervetuloa Lahteen SM-viikko! 💚

 

 

 

 

JAA KAVERILLE: