Vuosi 2022 on loppusuoralla ja Lime Events on saanut olla vuoden mittaan monessa projektissa mukana todistamassa tapahtuma-alan todellista comebackia!

Tapahtumien osalta vuosi polkaistiin kunnolla käyntiin helmikuussa, kun Finnish Padel Tour -kiertueen ensimmäinen kilpailu pelattiin Espoossa. Lime Eventsin Riina toimi koko vuoden Padelliiton kilpailukoordinaattorina ja oli mukana rakentamassa ja kehittämässä yhteensä kymmenestä kisaviikonlopusta koostunutta FPT-kiertuetta sekä padelin SM-kilpailuja.

Maaliskuussa Lime Events järjesti kaksi naisten harrastefutiksen miniturnausta ja jo huhtikuussa päästiin starttaamaan Lime Eventsin liikuntaryhmien kesäkausi. Huhtikuussa pelattiin myös 26. kerran lahtelainen junnujen koristurnaus Easter Tournament, jossa Riina työskenteli tapahtumapäällikkönä ja Meiju ruokalavastaavana.

Kesä-heinäkuun taitteessa puolestaan ahkeroitiin helteisissä olosuhteissa, kun puolimatkan triathlon IRONMAN 70.3 kisattiin Lahden satamassa, jossa Riina ja Meiju keskittyivät tapahtuma-alueen brändäykseen. Triathlontapahtuman jälkeen Meiju matkasi pääkaupunkiseudulle Helsinki Cup -futisturnaukseen vastaamaan turnausjoukkueiden koulumajoituksesta.

Elokuussa Lime Eventsin tiimin oli aika matkata kohti seuraavaa IRONMAN kilpailua ja tuttuihin brändäyspuuhiin, kun täysimittainen triathlon kisattiin upeissa olosuhteissa Kuopion Tahkolla. Kauaa ei ehtinyt kotisohvasta Kuopion jälkeen nauttia, kun seuraavaksi suuntana oli Heinolan Vierumäki ja vuorossa FinnTriathlon-viikonloppu. Vierumäki jatkoi näyttämönä myös syyskuussa, kun Lime Eventsin järjestämä perinteinen naisten harrastejalkapalloturnaus pelattiin aidolla nurmikentällä yhteensä 16 naisjoukkueen voimin.

Lokakuussa Lime Events ja Riina ottivat suuren askeleen tuntemattomaan, kun Meiju palkattiin ensimmäisenä työntekijänä virallisesti yrityksen kirjoille. Lokakuuhun loppui myös liikuntaryhmien kesäkausi ja talvikaudeksi siirryttiin sisäfutiksen maailmaan, jolloin liikuntaryhmien vetovastuu siirtyi samalla Meijulle.

Marraskuu oli myös erittäin työntäyteinen, kun Riina työskenteli sekä Padelliiton vuoden 2023 kilpailukalenterin kuin Suomen Palloliiton Captain’s Ball urheilugaalan parissa. Joulukuussa padelkiertue huipentui Ylöjärvellä pelattuun FPT Masters finaaliin. Tapahtuman yhteydessä palkittiin samalla sekä FPT Mastersin finalistit kuin myös Padelliiton valitsemat vuoden aikana ansioituneet pelaajat ja ilmiöt. Riina toimi sekä FPT Mastersin, että Padelliiton palkintojenjakotilaisuuden tapahtumatuottajana.

Nyt myös joulukuu alkaa olla voiton puolella ja Lime Events on päässyt paketoimaan mennyttä tapahtumavuotta sekä suunnittelemaan jo hiukan tulevaa. Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia Lime Eventsin asiakkaita, tapahtumatuottajia, työryhmiä, tapahtumavieraita, liikuntaryhmäläisiä sekä kaikkia menossa mukana olleita sidosryhmiä – KIITOS ja toivottavasti nähdään taas vuonna 2023!

JAA KAVERILLE: