Lime Events järjestää lauantaina 14.1.2023 klo 16:00-18:00 sisäfutiksen avointen ovien treenin, jonne ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset!

Treenivuoro on maksuton ja loistava tapa tulla kokeilemaan toimintaamme ja tutustumaan muihin samanhenkisiin naisiin. Ota mukaan kaveri, sisko tai vaikka naapuri ja tulkaa yhdessä viettämään sporttinen iltapäivä sisäfutiksen merkeissä!

Kahden tunnin avointen treenien aikana tutustutaan ensin paikkoihin ja toisiimme sekä käydään läpi liikuntaryhmien toimintaa. Sen jälkeen lämmitellään, tehdään hauskoja jalkapalloon liittyviä harjoitteita ja käydään läpi jalkapallon perussääntöjä. Lopuksi vielä pelataan yhdessä, jonka jälkeen venytellään ja jutellaan fiiliksistä! Voit tulla kokonaisuudessaan mukaan tai sitten halutessasi vaikka vain katselemaan – kaikki käy!

Jos futiskärpänen pääsee puraisemaan kunnolla ja haluat tulla jatkossa mukaan, niin pelaamme koko talvikauden Kärpäsen koulun ala-asteen liikuntasalissa tammikuusta huhtikuuhun ja siirrymme toukokuusta alkaen kesäkaudeksi ulos. Ryhmiä on talvikaudella kaksi, joista toisessa pelaavat ihan aloittelijat ja toisessa kokeneemmat pelurit. Ryhmissämme ei ole ikä-, kunto- tai taitorajoitteita, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Jalkapalloa ei siis tarvitse vielä osata – me opetamme!

 

Avointen ovien treeneihin tarvitset mukaan:

  • Sisäliikuntaan soveltuvat kengät
  • Joustavat urheiluvaatteet
  • Juomapullo
  • Avoin mieli!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset treeneihin osoitteessa meiju@lime-events.fi

TERVETULOA MUKAAN!

JAA KAVERILLE: